23-årig tjej boende i uppsala med sambo, vår underbara son född 130307 och två hundar <3

en liten update om allt som händer.

Kategori: Allmänt

Den viktigaste nyheten: Vi ska flytta! Vi lämnar skithålan märsta och flyttar till Sävja i Uppsala =) vi här köpt en egen lägenhet där så nu är det på riktigt <3 kmr bli helt underbart och lämna allt det tråkiga som hänt i Märsta och börja om på nytt..

Sen ska jag även börja plugga på distans till undersköterska, då jag äntligen kommit fram till att det är inom vården jag vill jobba och då speciellt med funktionshindrade. Kommer nog bli väldigt kul och jag ser konstigt nog fram emot att börja plugga igen!
'
Det har även flyttat in en till liten krabat i vår 1a på 43 kvm, en liten Prazky Krysarik vid namn Franki.





han kommer inte bli så mycket större än sådär, han kommer ha en matchvikt på 2.6 kg  när han e färdig.
Han kommer även bra överens med de stora hundarna även om Jane tycker han e lite småäcklig så accepterar hon honom medans Elvis är nöjd över att ha hittat nån som han kan bossa med hehe men den lilla e smart och har kommit på att ingen av de stora hundarna kan komma in under soffan eller tvbänken så där sitter han och retas med dom! den är en mycket tuff krabat.






Lite mys i soffan! Franki är mindre än Elvis huvud men han är försiktigt när dom gosas.<3






Mina underbara kamphundar <3 som ni förstår är det väldigt trångt i sängen om nätterna och särskilt nu när Franki och är med så blir det ännu mindre plats för oss människor haha vilken tur att vi flyttar snart och faktiskt har plats för en större säng!


Det var väl det för denna gången! en liten update om vad som händer och sker i mitt liv som jag är väldigt lycklig över! Är så tacksam för människorna i mitt liv och mina underbara odjur på 4 ben hemma <3



Over and out!