23-årig tjej boende i uppsala med sambo, vår underbara son född 130307 och två hundar <3

en snabb uppdetering frå brazil!

Kategori: Allmänt

ligger i sängen nu, ska snart gå tillbaka ut i värmen efter att min svärmor lite fint påpeka att de e varmt ute så ja borde alltså iinte ligga inne haha
landa igår natt kl 1 och efter ett litet äventyr  så hamna vi på rätt ställe, de va då 26 grader ute kl 2 på natten =D ska inte klaga! igår tillbringa vi på stranden så lite färg har vi fått, är inte ens röd! =O ida ska vi åka in till ponte negro tror ja de heter och sola, bada å shoppa... synd bara att de e typ 30-35 grader så de e nästan lite för varmt ute =P ska smörja mig me spf 30 nu och bege mig ut i solen, hoppas ni hade de bra  hemma i snökaoset!

btw, här e utsikten från vår lägenhet =)



over and out!

SEEEEMEEESTEEER!!!

Kategori: Allmänt

imorgon drar jag och min pojkvän + hans familj  till brasilien där vi kommer tillbringa 2,5 underbara veckor i solen och bara slappa =) kan hända att de blir en liten uppdatering därifrån eftersom vi har bredband i lägenheten (SWEET!!)

jag är i en väääldigt bitter period just nu men eftersom det är jul och jag ska till brasilien så har jag bestämt mig för att inte bry mig om det just nu, vill inte förstöra semestern med sånt nu...

jag åker ju ifrån alla negativa tankar helt enkelt :)

hade gött i snö å kylan nu, jag lovar att tänka på er alla när ja ligger på stranden och steker...


over and out

en dålig bra vän?

Kategori: Allmänt

Jag har förut blivit utskälld för att jag inte bryr mig tillräckligt om mina vänner, att jag inte frågar hur det är med si och så (om ja vet att ngt speciellt hänt) mm... Men det är faktiskt helt tvärt om, ja frågar inte för att jag brur mig lite för mkt för ja vet hur det är när man får samma frågor hela tiden, tex när pappa hade cancer fick jag frågan hur det va me pappa 100000 ggr varje dag och det va lika jobbigt varje gång eftersom jag försökte leva ett så normalt liv som möjligt och inte ville upprepa samma saker hela tiden och ständigt bli påmind... visst, ja vet att ha en cancersjuk pappa kankse inte är de mest normala men så va mitt/vårt liv då och vi försökte alla leva me det.

och sen har det visst blivit fel att fösöka hindra sina kompisar från att göra misstag, man ska visst bara sitta på sin ändalykt och hoppas att dom tillslut inser sitt misstag och ser det uppenbara och blir sårade.

Hur ska ni ha de? Antingen bryr jag mig för lite eller oxå bryr jag mig för mkt...

Skit ner er

Over and out