23-årig tjej boende i uppsala med sambo, vår underbara son född 130307 och två hundar <3

fitt El-Giganten!

Kategori: Allmänt

Jag köpte en Ipod för 1200 i oktober, hade med mig den överallt ,kolla facebook när jag satt på toan, tills en dag då kega råkade tömma en hink skurvatten på toagolvet så den fick lite vatten på sig och stendog!
med sorg i hjärtat åkte vi till el-giganten för att lämna in den och spelande oförstående änglar och sa att den helt enkelt dött.
då sa killen att om dom skulle upptäcka en vattenskada så täckte inte garantin utan en kostnad på 349:- kr skulle tillkomma och eftersom vi visste att så va fallet så gick vi me på de, 349 :- är ju ingen big deal...
sen ringde den en från el-giganten och sa att dom upptäckt en vattenskada och att garantin inte täckte och dom undrarde vad vi ville göra? vi frågade vilka alternativ vi hade, då sa dom att  antingen kunde dom laga den, skrota den lr skicka tillbaka den.

Kega:hur mkt skulle de kosta att laga den?
Tjejen: 2499:-
Kega: jaha, om ni skickar tillbaka den då?
Tjejen: 549:-
Kega: och om ni skulle skrota den?
Tjejern:599:-

Vart FAN tog de där 349 kr vägen? Hade vi vetat om de andra priserna hade vi ju aldrig lämnat in den då vi visste att de va en vattenskada och skulle på betala 349 kr...jag har allvarliga planer på att ringa nån och skälla, men vem ska man ringa?

JAG HATAR EL-GIGANTEN!!!


Over and Out

ojoj vilken helg!

Kategori: Allmänt

I fredags va de ju dax för lillebror Jimpan att ta studenten så jag och Kega drog ut till gottröra på kvällen och hade en överaskningsfest för honom =) va jättekul då han inte trodde att de skulle bli nån fest men oj så fel han hade! de va en väldigt drucken Jimpan som åkte iväg till norrtan på kvällen haha

Dagen efter va de dax för släktträff uppe hos mormor och morfar på tegelbacken, det var bara ca 160 st som anmält sig och då saknades ungefär hälften =P bilder från spektaklet kommer upp inom kort!

sen idag så ringde Petra, hon som vi ska köpa den nya valpen av och meddelade oss en underbar nyhet! Denna lilla snygging kommer till oss runt midsommar!
Nån som har nå bra kill-namn? Dom som är hetast just nu är Nero & Nemo =)



En kort uppdatering men bättre än inget =)

Over and out!

ojoj!

Kategori: Allmänt

Nu va de alldeles för längesen ser jag som jag uppdatera! =O
har haft fullt upp med allt på jobbet, håller på att rensar ut en massa skit som inte gjorts på typ 1 år så det är lite kaos! men men, de e kul att ha ngt att göra oxå =) (och att få vara chef vilket passar mig utmärkt! hehe)

vi var förra veckan och hälsade på valparna och skulle försöka välja ut vilken som skulle följa med hem... det va ju verkligen inte det lättaste! satt med 8 av 9 valpar i knät och ville ta hem allihopa!



Jag njöt kan jag säga! så nu återstår det bara att se nästa gång vilken som ska bli vår <3

idag tog även min lillasyster studenten! och såhär fin va hon! här tillsammans med sin pojkvän sebastian =)


tänkte även vara sådär tråkigt kär och grejer men måste bata skryta! jag jobbade dag i lördags och när jag kliver innan för dörren möts jag av en helt nystädad lägenhet! de va kaos när jag gick på morgonen och så har min fina underbara sambo städat precis överallt... jag blir lite bortskämd hihi


imorgon blir det studentfest ute hos min mor, hoppas på bra väder! sen blir de bara chill på fredagen men på lördag är det bara pått igen bara för då blir de girlsnight out i strängnäs =D kommer nog bli sjuuuukt roligt!

Over and out